Werkwijze

Onze werkwijze

De Leipan Specialist is een dynamisch bedrijf met de nodige vakmanschap in huis. Als specialist in leipannen werken wij uitsluitend met eersteklas materialen. Een ander kenmerk van ons bedrijf is de betrokkenheid en klantgerichtheid voor u als klant. Dit komt door een uniek concept, waarbij wij één vast aanspreekpunt hebben. Zo bent u altijd verzekerd van de persoonlijke aandacht die u met recht toekomt. Onze diensten zijn erop gericht dat u uw handen vrij heeft. Wij nemen u het werk volledig uit handen. Van het begin tot het eind. Als totaalleverancier bieden wij u de maximale ondersteuning en zorgen ervoor dat het dak van uw woning letterlijk en figuurlijk de kroon op het werk zal zijn.

Totaalleverancier

Een dak renoveren is een heel karwei. Een leien dak bij uitstek een vak apart. Een vak die wij als geen ander beheersen. De Leipan Specialist is betrokken bij het volledige proces. Wij voorzien u van advies, nemen de uitvoering voor onze rekening en dragen ook zorg voor het onderhoud. Het advies is op maat. Compleet toegespitst op uw situatie. Zo leveren wij advies over de kleur- en materiaalkeuze, bieden wij doeltreffende oplossingen voor complexe situaties en zorgen wij voor een perfecte afwerking. Uiteraard is het ook mogelijk om via ons om een dakkapel te laten plaatsen. Een andere klus die wij u uit handen kunnen nemen is het opnieuw voegen van uw schoorsteen. Op deze wijze zal de schoorsteen weer betrouwbaar en stevig zijn.

De Leipan Specialist gebruikt uitsluitend materialen van topkwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u na afloop nog jaren zorgeloos kunt genieten van een prachtig authentiek dak boven uw hoofd.

Projectbegeleiding

leipan_leipanspecialist_dakrenovatieElk project wordt bij ons met grote zorgvuldigheid gemonitord. Deze projectbegeleiding is uniek en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen worden gewaarborgd. Onze werkwijze zorgt ervoor dat u nooit voor onaangename verassingen komt te staan.