Over ons

Over ons: Leipan Specialist

Leipan Specialist is dé specialist in leipan renovatie. Wij bieden een breed scala aan dakoplossingen, voor alle soorten daken maar in het bijzonder voor leipannen. De authenticiteit en romantiek van leipandaken zit ons in het bloed. Leien daken hebben in onze ogen iets bijzonders. Meer nog dan andere soorten dakpannen, kennen leipannen een lange (Nederlandse) geschiedenis. De leipan zorgt voor een buitengewoon exclusieve uitstraling van uw dak. Waarbij de dekkingsmethode uiterst zorgzaam en precies moet worden gehanteerd. De Leipan Specialist is zo’n bedrijf. Ons doel is om uw dak naar precisie te renoveren. Ons uitgangspunt is dat wij onze opdrachtgevers willen ontzorgen. Wij zijn als Leipan Specialist dan ook uw totaalleverancier. Wij maken onze handen vuil voor u en nemen al het werk uit handen. Wij vervullen daarbij alle rollen. Wij zijn niet alleen uw partner maar ook uw regisseur, adviseur, procesbegeleider en toetser. Door middel van ons speciaal ontwikkelde projectbegeleiding worden de kwaliteitsnormen gewaarborgd. Als u met ons in zee gaat komt u nooit voor onaangename verassingen te staan!

Als meedenkend partner, met oog voor detail, leveren wij uitsluitend de allerhoogste kwaliteit en service.

Kwaliteit door vakmanschap

Vanuit vakmanschap levert Leipan Specialist kwalitatief hoogwaardige bouwkundige oplossingen. De moderne en tijdloze uitstraling van uw leipandak wordt bij ons tot het uiterste gewaarborgd zodat u nog jaren met groot plezier van uw dak kunt genieten. Als Leipan Specialist kenmerken wij ons door een ouderwets stuk vakmanschap waarbij de dienstverlening nooit uit het oog verloren gaat. Wij bezitten de kennis om met natuurproducten te werken en hebben ons eigen klusteam bestaande uit timmerlui, metselaars, loodgieters, stukadoors en elektriciens dag en nacht voor u klaarstaan. Als totaalontzorger bieden wij u een totaaloplossing aan en garanderen wij een optimale kwaliteit. Ook dragen wij zorg voor de aanvraag van vergunningen, de isolatie van uw dak, het plaatsen van een onderdak en uiteraard het leggen van leipannen.

Duurzaam

Duurzaam bouwen is de basis van ons vak. De Leipan Specialist werkt dan ook volgens de strengste veiligheidsvoorschriften en bouwt duurzaam met respect voor mens en milieu. Hierbij wordt de wet- en regelgeving in acht genomen. Wij gebruiken duurzame materialen, zorgen voor energiebesparende maatregelen en houden de regels op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu nauwlettend in de gaten.

Garantie

Wij zijn dusdanig overtuigd van onze dienstverlening en vakmanschap dat wij gedurende 10 jaar garanderen dat u zorgeloos kunt genieten van uw waterdichte dak. Wij geven 10 jaar garantie op waterdichtheid, daar kunt u op bouwen!

Leiendak1